Sunday, 7 June 2009

3A's n their W-W

Today my frenz ask me to JALAN2 and of course for the first time I be the driver for someone that is not my family.....
agenda hari ni..adalah tengok wayang+makan(restoran faiza)+W-W(window shopping)
huhu..best......(dari basi kat rumah kan......betul tidak????????:P)
This pic kan actually best bah..sebab time nih kami ngumpats pilakz until perut mo terburai...sebab tu pilak wearing shade bentuk macam simbol infinity..hahah(lawak geek=infinity)
this is 3 a's....afif,alfie,ariffin..(geng papar)


This is the most strange menu i saw today..the bilis kan besar nih....no tulang n teda sisik lah..tapi colour dia mcm kulit cicak..eeeee..



actually I on diet bah..mo lah kasi kurang nasi..then tengok tu mangkuk very the small kan cancel nih niat diet..hahahha


this is alfie's punya dish...nasi+kambing kari+ayam kicap
(kambing tu sedap..:P)



ni dish aku....nasi+sayur brokoli+kambing kari+ikan n ayam sweet sour+isi ketam mayonaise(wajib).....huhu.,..SEDAP!!!!!!...nyummy.....



ni dish si ariffin....vege punya orang..nasi+tauhu+ikan bilis tuh(besar kan...)+sayur brokoli...(sehat lah katakan..)

This day ada kecempatanlah jugak beli dvd..mesti orang cakap ihh apa nih buying pirates!!boo lah...
from my opinion kan..student mcm aku nih kan ndak mampulah mo beli yg original kan..(lbh baik saving)..plus aku beli yg bukan buatan malaysia jer....
tapi afif nak minta maaf jugak,klu manatau there is ppl out there yg merana bcoz of my action kan.....corri....^^

2 comments:

TheGreatHerls said...

dvd cetak rompak....teruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!!
hahaha

khairieah said...

its ok to buy pirates sbb kita masih student. hehe! sokong afif!