Friday, 13 November 2009

doakan beta

haaaaaa
exam mau dekat sudah...
malasnya aku
banyak gila mau study!!!
hmm....
sabarjaklah

kadang2 rasa macam mau give up jak .tapi sudah kita janji sama parents yg kita mau berjaya kan..
sekarang nih usaha jak...
YA ALLAH tolonglah hambamu ini....
tak mampu aku lalui semua ini tanpa kekuatan dan rahmat dari MU ya ALLAH...

huhu....exam nak dekat ,,,,,and i knw most of siswa siswi out there dah nak holiday kan?so hepi holiday..sekarang tengah busy study so blogging pun jarang der...



k lah...ooo..ada satu gambar jijik nak share...time nih kena jadi subjek utk experiment.....malu bah mau share kat fb sebb byk orang kan..kat blog ni sikit syak so ndak malu sangt...hua3....

layan....

3 comments:

luke© said...

hahaha... afif..sexy dada kau tu.. wah... wei, sapa perempuan tepi tu? kirim slm.. :D cakap ckgu english ukm minat sama dia. :D

Khairieah said...

nda la jijik sangat fif..biasala tu.. mcm video clip 50Cent in da club tu.hehehe

urm xtau la suda official ka blum tu pulau sipadan..hehe

napa ko nda balik sabah time cuti fif?

kempunan buntut la ko ni..hehe

afif=shafie said...

khai..hoho

luke..bha nanti aku smpikn..